За нас

През 1996 година Фирма „БЕЛДАМЕКС” ООД отвори врати за първи път в град Варна. Морската столица и динамичният пазар бързо ни дадоха възможност за реализация в сферата на техническото снабдяване, консултации и инженерингови услуги.

Като доставчици на уплътнителни материали, набивки, различни типове гарнитури, високотемпературни изолации, фрикционни и каучукови продукти, с годините ние се постарахме да предоставим на нашите клиенти оптимален набор от продукти, опита на водещите ни Европейски партньори и професионален инженеринг.

С развитието на нашата дейност и насочеността ни към индустриалния сектор, ние вложихме много усилия в това да предложим и готово завършени продукти в сферата на работа и преноса на различни суровини, материали и флуиди. Складовите наличности гарантират сигурност и бърза доставка на множество размери и типове индустриални шлангове, уплътнения, набивки, готово изработени гарнитури, антикорозионни смазки, лепила, високотемпературни греси и други индустриални материали.

Заедно с качествените материали и продукти, с наши партньори предоставяме ремонтни дейности, включващи инженеринг, подмяна и възстановяване на различни видове детайли и съоръжения.
Нашите редовни клиенти са редица структуроопределящи индустриални предприятия в ремонта.

Чрез нашата фирмена страница се надяваме винаги да бъдем достъпни за Вас и Вашите нужди ! Не се колебайте да ни потърсите в труден момент от поддръжката на Вашите машини , агрегати и други съоръжения !

С уважение,
Екипът на фирма „БЕЛДАМЕКС“ ООД